15 λόγοι που η προπόνηση με EMS είναι ασφαλή επιλογή στις συνθήκες του COVID-19

 1. Οι πελάτες – ασκούμενοι έχουν προγραμματίσει τα ραντεβού τους εκ των προτέρων, μέσω του τηλεφωνικού μας κέντρου.
 2. Οι προπονήσεις EMS προγραμματίζονται πάντα σε ένα ασφαλές και ελεγχόμενο περιβάλλον χωρίς χρόνο αναμονής και ουρές.
 3. Μέγιστος αριθμός ασκουμένων κατά την διάρκεια προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση, στον προπονητικό χώρο, είναι το 1 άτομο. Συνολικά 2 μαζί με τον υπεύθυνο προπονητή-γυμναστή.
 4. Υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μάσκας σε όλη την διάρκεια παραμονής των ασκουμένων στον χώρο μας. Στην διάρκεια της προπόνησης και σύμφωνα με την νομοθεσία είναι προαιρετική η χρήση της και έγκειται στην προσωπική κρίση του ασκουμένου.
 5. Ο υπεύθυνος γυμναστής φορά υποχρεωτικά την προστατευτική μάσκα σε όλη την διάρκεια της εργασίας του.
 6. Τα αποδυτήρια είναι αυστηρά ατομικά και μετά από κάθε χρήση απολυμαίνονται.
 7. Οι προπονήσεις EMS είναι σύντομες και αποτελεσματικές με 20 λεπτά τη φορά.
 8. Οι προπονήσεις με το EMS δεν απαιτούν μεγάλη εβδομαδιαία συχνότητα. 1 φορά την εβδομάδα είναι αρκετή για να επωφεληθεί ο ασκούμενος τα αποτελέσματά της και να πετύχει τους στόχους του.
 9. Με την προπόνηση της ηλεκτρομυοδιέγερσης γυμνάζονται όλες οι μεγάλες μυϊκές ομάδες ταυτόχρονα, τονώνοντας επίσης εκτός όλων των άλλων το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
 10. Είναι απόλυτα ασφαλής άσκηση αφού δεν εξασκεί καθόλου πίεση στις αρθρώσεις ή το μυοσκελετικό σύστημα σε σχέση με την συμβατική προπόνηση.
 11. Οι προπονήσεις ελέγχονται πάντα από έναν πιστοποιημένο από τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού πτυχιούχο καθηγητή του Τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.
 12. Η προπόνηση του EMS γίνεται πάντα στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής αφού οτιδήποτε μετά την προπόνηση του κάθε ασκουμένου απολυμαίνεται.
 13. Όλος ο εξοπλισμός έχει αντιβακτηριακό πιστοποιητικό. Το ότι ο εξοπλισμός προστατεύει λόγω της σύνθεσής του από τα βακτήρια, δεν σημαίνει ότι προστατεύει και από τους ιούς, ειδικότερα τον Covid-19. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται ως covid-19 FREE εξοπλισμός. Οποιαδήποτε τέτοια δήλωση μόνο επικίνδυνη μπορεί να θεωρηθεί για την δημόσια υγεία. Ακόμη στο εμπόριο δεν διατίθενται υφάσματα που να προστατεύουν από τον Covid-19, αφού η όλη διαδικασία βρίσκεται ακόμα στο ερευνητικό στάδιο.
 14. Απολύμανση – αποστείρωση με όζον επιφανειών, ατμόσφαιρας, εξοπλισμός. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, φροντίσαμε ώστε όλος ο εξοπλισμός μετά από κάθε χρήση να απολυμαίνεται-αποστειρώνεται με όζον, με έναν επαγγελματικό οζονιστή, εγκεκριμένο από το υπουργείου Γεωργίας του Τμήματος Βιομυοκτονιών. Όλοι οι χώροι μας επιφάνειες, αποδυτήρια απολυμαίνονται – αποστειρώνονται με όζον τρεις φορές την ημέρα.
 15. Τέλος γυμνάσου με ασφάλεια, σε νόμιμους, ασφαλείς, άνετους, ελεγμένους χώρους εκγύμνασης από τις αρμόδιες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας. Το Fast Fitness Studio εκτός από το πρώτο εξειδικευμένο στούντιο EMS στη Λευκωσία που λειτούργησε τον Μάρτιο του 2015, είναι από τα ελάχιστα μέχρι στιγμής σε ολόκληρη την Κύπρο που λειτουργεί νομότυπα, έχοντας την σχετική άδεια λειτουργίας από τον ΚΟΑ, διασφαλίζοντας έτσι την ασφαλή προπόνηση και την υγεία των ασκουμένων.