20 λεπτά αρκούν

Το EMS είναι το απόλυτο σύστημα εκγύμνασης, η πλέον καινοτόμος εξέλιξη της άσκησης, με στόχο την ηλεκτροδιέγερση των μυών Electrical Muscle Stimulation (EMS).

Το EMS διεγείρει το σύνολο των μυϊκών ινών του σώματος ταυτοχρόνως, γεγονός που επιτρέπει την στόχευση συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων καθώς και την εκγύμναση ολόκληρου του σώματος, με τα μέγιστα αποτελέσματα.

Το σώμα διαμορφώνεται μέσω του σχηματισμού των μυών και της μείωσης λίπους, της διέγερσης του συνδετικού ιστού και του μεταβολισμού και την διέγερση της κυκλοφορίας του αίματος.

Το EMS είναι ασφαλές, εύκολο στη χρήση του, ενσωματώνοντας την πλέον καινοτόμο τεχνολογία, στην υπηρεσία των αναγκών του σύγχρονου ανθρώπου και της προσωπικής προπόνησης (Personal Training).

Τα αποτελέσματα έως και 20 λεπτών προπόνησης με ηλεκτρομυοδιέγερση, μπορεί άνετα να συγκριθούν με αρκετές ώρες συμβατικής γυμναστικής με βάρη.

Με βάση τα επιστημονικά δεδομένα, μπορείτε να έχετε πολύ πιο σημαντικά οφέλη και σε πολύ μικρότερο χρονικό διάστημα.

Πολλοί άνθρωποι, δεν έχουν την δυνατότητα να αφιερώνουν τον απαιτούμενο χρόνο, για να γυμναστούν με τον χρονοβόρο συμβατικό τρόπο και να διατηρήσουν την φόρμα τους.

Με τη βοήθεια ειδικών προγραμμάτων και εφαρμογών, σε συνεργασία με τον προσωπικό σας προπονητή (Personal Trainer), επιτυγχάνετε τον επιθυμητό σας στόχο σε συντομότερο χρόνο.


Με το EMS χρειάζεστε μόνο 20 προπόνησης λεπτά την εβδομάδα, για να δείτε ασύγκριτα αποτελέσματα, σε σχέση με τις αμέτρητες ώρες που χρειάζεστε με την συμβατική γυμναστική. Με βάση τους δικούς σας στόχους, διαμορφώνονται συγκεκριμένα προγράμματα εκγύμνασης. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και μετρήσιμα σε 8 με 10 προπονήσεις.